logo

  • Dansk
  • English

FL Automatic - en moderne maskinfabrik

Vi er en moderne maskinfabrik med mange års erfaring. Vi beskæftiger ca. 25 personer og løser traditionelle maskinfabrikopgaver for alle typer virksomheder både lokalt og nationalt. 

Smedeværksted

Vores alsidige smedeværksted har over 30 års erfaring og står klar til at hjælpe dig med en lang række opgaver som f.eks. svejsninger, dreje- og fræseopgaver, pladebearbejdning,pladevalsning, CNC drejcning og fræsning. Vi kan fremstille de fleste emner i metal og står klar til at hjælpe med service og reparation af industrimaskiner, landbrugsmaskiner m.m.

smede forside

Laserskæring

Vores moderne laserskæringsafdeling ligger i nybyggede lokaler på Haslund Klostervej og vores 2 laserskærere af mærkerne 4,4 Kw Bystronic Speed 3015 og 6 kw Bystronic fiberlaser med automatisk reolsystem, hvilket forøger produktiviteten,gør det muligt at være leverandør på både mindre og større serier med en høj grad af fleksibilitet.

 

laser

 

Bygningsstål

Når man skal fremstille elementer til byggeriet i stål - det være sig altaner, stålspær, repos, trapper eller lignende, så kræver det, at man har styr på sine processer og kan leve op til de krav, der er, for at levere dele fremstillet i stål til byggeri.

Hos FL Automatic er vi certificeret i henhold til EN 1090-1:2009+A1:2011 og kan derfor leverer bygningsstål til alle formål.

Har du brug for det, så har vi mulighed for at hjælpe med projektering af opgaven og udføre de beregninger, som der skal til. Vi kan også fremstille det ønskede emne direkte efter de leverede tegninger.

bygningsstaal

Hydraulik

I vores hydraulikafdeling løser vi dagligt opgaver for industrien, landbruget, entreprenører m.fl. Vores hydraulikafdeling har mange års erfaring med at arbejde med servicering af hydraulikanlæg og fremstilling af slanger.

Vores værksted kan fremstille slanger efter mål fra 3/16 til 2 tommer og fra 1-6 lag. Vi kan udføre reparation og ompakning af cylindere og vi har de fleste gængse fittings og et stort udvalg af slanger fra 1 til 6 lag på lager.  Vi tilbyder dag til dag levering af cylindere. Vi tilbyder service på hydraulikanlæg enten på vores værksted eller ude hos dig og vi har en fuldt udstyret servicevogn, der har døgnvagt alle ugens 7 dage. Den kører i området fra Hadsund til Århus og dækker også Djursland. Servicevognen kan udskifte defekte slanger fra 3/16 til 1 tomme i 2 lags slanger på stedet.  Ring på 40254419 hvis uheldet er ude og vi er allerede på vej til dig!

Har du en opgave der skal løses, så kontakt os på 8644 5122. Vi giver altid et uforbindende tilbud!

hydraulic forside2

 

Behandlingsudstyr til fysioterapeuter, kiropraktorer og andre behandlere

Vores søsterselskab FL Medical sælger og servicere behandlingsborde, behandlingsbænke og behandlingsstole til kiropraktorer, fysioterapeuter og andre behandlere. Vi sælger og servicere markedets bedste shockwaveudstyr og laserterapiudstyr. Du kan finde mere information om alle disse produkter på FL Medicals hjemmeside

Har du brug for vejledning om køb af udstyr til din klinik eller service på eksisterende udstyr, så står Michael altid klar til at hjælpe dig. Ring på 8644 5122 til en uforpligtende snak om udstyr til din klinik.

chockwave treatment